100% Bart

Har varit sjuk och det har inte blivit så mycket skrivet. Idag - massor med städning och röjning inför remonten, imorgon - jobb och lika mycket städning till. Jag orkar inte vänta tills rummet blir färdit, men det skulle bara ta två veckor ungefär. Just nu finns min garderob utspridd lite här och var där det finns plats, alla mina saker likaså. Rummet ser lite kalt ut med bara en säng i 8). Hoppas att den gröna tapeten blir bra. På måndag börjar det!

Nu ska ja kolla på Doobidoo -->


C'mon dude, French it up !

image26

Polotröja: Zara
Klänning: Mammas gamla (Laura Ashley)
Basker: Virkat själv
Pumps: Vagabond

C'mon dude, French it up! - Joey i, en av världens bästa tv-serier, Friends.

Städa städa varje fredag

image23

Här är några av de 5-6 väskor vi hittade med mamma när vi rensade i skåpen. De är hennes gamla som hon gladeligen ger åt mig nu, är de inte fina! Vi måste städa ganska mycket nu eftersom i samband med remonten rivs ett stort skåp som är inbyggt i väggen. Där finns nu alla mina kläder + massor av andra saker som måste hitta en ny plats, antingen här hemma eller på en återvinningscentral. Super att städa!

När det ösregnar...

image16

...är det roligt att komma ihåg stunder som denna. Bilden tagen på stugan förra sommaren, det var en kväll som vi var sent uppe och simmade i flera timmar. Det finns en stor sten där under vattenytan som vi alltid hoppar från, och det är det jag gör på bilden också. Måste kanske medge att min brorsa inte är en så dålig fotograf iaf ;).

Dyblöt outfit

image10

Klänningen är helt våt eftersom det ösregnade hela lördagen. Den är köpt i england, tightsen&strumpisarna är från H&M och tåstrumporna är en gåva. Varför varför är bilderna så gryniga ?

Trevligt.

Nu har denhär absolut fantastiska datoren raderat mitt musikprojekt om Joan Baez. Fan.

GAHHH

Jag blir så trött på all teknik. Ingenting fungerar, min dator har sedan länge haft alla usb-portar sönder vilket betyder att jag måste skicka bilder och sånt via brorsans data åt mej och hans data har slö uppkoppling eftersom han spelar så mycket och just när jag nästan hade överfört alla bilder så tog batteriet slut i kameran och alla bilderna försvann och blablabla... Fast man har ju större problem i världen än detta. Men ändå. Här är iaf några bilder från tidigare dagar:

image9

Mammas gamla halsband, hittade det i en låda på veckoslutet. Klänningen jag har på mig är den nya senapsgula som kom från H&M. Skickade förresten tillbaks den svarta kjolen, passade inte nå bra. Tycker massor om det här halsbandet, det är så fint.

Tjohoo, nästa måndag börjar Remonten med stort R ! Jag har redan i eviga tider, kanske tre år, planerat och velat tapetsera om i mitt rum och nu ska det bli av ! Dessutom får jag ett superfint klädskåp från IKEA som heter Pax Eikesdal och det har alla världens fack och lådor för precis allting. Skåpet ska vi köpa i storleken 250x66x236 så det är ganska stort. Jag tror mamma får förvara saker i de översta hyllorna, dit räcks jag inte och ha kläder iaf. Det är så stort att det räcker gott och väl! SUPERRR. Ni ska få före och efter bilder av rummet.

:)

Ursäkta mej för bloggtorkan. Det finns så mycke att skriva men så lite tid. Idag står Ikea och städning på schema, om en vecka på måndan börjar remonten av mitt rum! YESS!
Jag ska sätta in outfit bilder från förra veckan bara jag får min usb-sladd och fungera. Skriver på kvällen om vad jag och mamma fyndat ;) !

TJOHOO

Jag fick en praoplats på Stokis! Yesssss. Måste låta mamma komma på datskin nu så hinner inte skriva nånting långt. Dessutom ska jag städa och öva på skelettet till imorgon då vi har prov :D
Nagutt.

Gamla bilder

image7

När jag bläddra i gamla bilder på datorn hittade jag den här. Bilden tog jag när vi var på Sveaborg förra året, ungefär den här tiden. Det var kallt som bara vad, och mitt i allt dök ett brudpar upp och blev fotograferade. Tycker om känslan i den här bilden, han som assisterar fotografen pustar ut och är säkert allt annat än road, brudens mamma (?) kollar nånting med sin sko och bruden själv håller säkert på att frysa ihjäl. Jag hade dunrock, mössa och väntar och ändå frös jag den dagen! Det ser ut som sommar på bilden fastän det är oktober.
Tycker förresten massor om att fotografera och önskar att ha pengar att köpa en systemkamera någon gång. :)

Vad tycker ni om bilden?

Krasse och ösregn

Det har öst ner nästan hela dagen. Försökte ta en sväng med våran hund Moses, men absolut omöjligt, varken han eller jag ville gå någonstans. På vår gård blommar krassen, det tycker jag är konstigt, men fint. Fint med krasse och ösregn.

Har små-panik. Imorgon är mötet på Stockmann och jag vet inte vad jag ska ta på mig! Något som hålls oskrynkligt hela dagen och som passar sig på en lek-arbetsintervju. Hoppas, hoppas jag kommer in på prao där. De sku vara så rolit!

Dyblöta outfit bilder kommer senare ;)

image6

KEEP SMILING !

Loppisfynd

Här kommer mina guldiga örhängen som jag köpte på loppis för ett par dagar sen. De var helt oanvända och kommer från Indiska. Super!

image19

Jag vet tyvärr inte varför bilderna blir sådär dålig kvalite. Måste försöka fixa det på något sätt.

TÜRKIYE

En bild, som säger allt om resan, kommer här:
image14
Ooh det var så underbart. Kolla oxå in min kära lillebrors fotograferingsteknik, "vadå, int e den ju alls sned" ? 8)


HEMMA

Nu är jag tillbaks igen. Känns lite vemodigt men samtidigt jättebra. Imorgon träffar jag min bästa kompis P igen, wohoo <3. Det var en helt underbar resa, bara simma och sola och simma och sola och lata sig... Fast jag läste typ en bok per dag där! Två böcker jag verkligen gillade: Hjärtans Fröjd & The Return of Hjärtans Fröjd. Helt fantastiska böcker, läs dem, om du är äns lite intresserad. Det lönar sig faktiskt! :)
Bilder från Turkiet kommer imorgon.
Kollade min mail och H&M har -25% på ett valfritt plagg ännu i tre dagar. Funderar på om jag ska köpa nåt, men oandrasidan behöver jag absolut ingenting 8D så kanske det får vara den här gången. Är dock lite sugen på de här kjolarna:
image11image12

Den svarta är enkel och snygg, pencilmodell som e så fint, och jag tycker massor om färgen på den andra. Båda är alltså från H&M.
Nu måste jag gå göra något av de som jag blivit efter med när jag var borta från skolan. Shit vad tråkit.
Bloggar mer imoron!

Gaahhhhhh...

...om mindre än tolv timmar är jag på flygfältet! Har varit på Kanarieöarna och på rivieran i Frankrike osv, men med +40, sandstrand och palmer blir detta min första "riktiga" södern-resa!

Hade föredrag i engelskan idag, det gick ovanligt bra så jag är jättenöjd. Nu borde jag packa och inte sitta och skriva nån blogg menmen... bara en sak till först. Har blivit mer och mer förvånad över de nyheter som kommer in till Ellos. Har klassat kedjan som en ganska tantig butik och har aldrig förut hittat något där som har varit i min smak direkt men nu tycker jag att de hela tiden kommer in med nya plagg jag skulle kunna köpa! Är verkligen en klänningsmänniska och här är tre stycken från Ellos som jag tycker mycket om:

image8

BLOGG?

Nu ska jag då tydligen börja skriva blogg. Känns som att det finns absolut för mycket tankar i hjärnan som måste komma ut någonstans och tänkte att detta är ett bra ställe. Det här kommer att bli en modeblogg, men den ska nog handla om lite djupare saker oxå. Tror att en av orsakerna till att jag är så intresserad av kläder är att det är en tillräckligt ytlig sak för att kompensera allt som annars skulle bli för tungt i livet. Speciellt denna sommar har varit kämpig. Men hittills har jag ändå inte kollapsat helt så jag tror fullt och fast på att what doesn't kill you makes you stronger.
Ska skriva kort nånting om mig själv, jag är snart 16 år, finlandssvensk, älskar mode&kläder, film, djur, musik och att resa. Jag är sååååå glad över att jag och min familj åker till Turkiet i övermorgon (kanske inte det bästa tillfället att starta en blogg men känner att jag vill det nu :). Sola och bada i en hel vecka!

image1
 
Här är vårt hotell, orkar inte vänta!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0