sisådär 20 timmar

Om mindre än ett dygn kommer jag att stå på fältet i väntan på avfärd mot ett halvt år i Frankrike. Det finns liksom ingen möjlighet att förstå, det känns helt totalt fullkomligt overkligt!

Ifall ni får lust att komma på skattjakt efter mig har jag kopierat en väldans fin karta från google och ritat ett rött kors. Så nu vet ni ungefär, på kusten i Bretagne. Där kommer jag att finnas!
Idag ska jag packa det sista, bada bastu, mysa med familj och djuren, dricka mjölk, äta ruispalat med ost och ladda min ipod full med super musik. Idag ska jag inte stressa ihjäl mig och dö av hjärtattack innan jag hunnit ända till flygfältet.
Nästan alla vänner har jag redan vinkat av och fina planer om Paris i sommar är fastslagna. Jag gissar att jag befinner mig i Frankrike nästa gång jag uppdaterar. Gros bisous!

ett år


I januari sydde jag en klänning av en massa slipsar. Jag hade kort rött hår och pannlugg. Känns helt otroligt länge sen!

I februari var vi i Stockholm och turistade. Kallt och mycket trevligt. Inte rött hår här mera!

I mars skrev jag. Kjolarna på väggen fotade jag till en artikel om att sy.
April är ett frågetecken.

I maj var det min födelsedag. Gröna kakan bakade vi till morsdagen!

I juni blev mitt rosenrum på stugan klart.


I juli sydde jag femttielva kjolar, virkade en orange basker och var bruuuun.


Augusti var fint. Jag var ljustljust blond av solen och säkert brunare än jag någonsin varit tidigare. Jag hade fortfarande kvar min bästaste farkkurock som någon stal sen senare! Jag började träffa Mandi mer och det var hur jättefint som helst. (mandi om du läser: var är fisheye bilderna?!?!! <3)


I september var det några fina sommarkvällar kvar.


I oktober var jag i Stockholm med mamma, jag fotade en massa outfits och vi väntade på Bella.

I november kom hon.

December är nästan igår och månaden har gått hur fort som helst. Fast det är svårt med tid. Det nya året började i alla fall på bästa möjliga sätt så nu är det bara att fixa resten av året precis lika bra! Mindre än en vecka till Frankrike. Jag tror jag måste hitta en kappsäck nu.

2010


Nyår var superroligt och bäst var dans förstås! Kameran hade jag inte med själv så bilder stal jag på facebook och hos fina laura! Halv sex på kvällen började vi förbereda och dansa lite sådär smått och halv sex på morgonen konstaterade vi att det kanske är dags att lägga sig. Idag är det första i första och året kan bli precis som man vill! Och om en vecka är jag i Frankrike. ÅÅÅH!


RSS 2.0