Voyage

Jag dricker rooibos te som heter Voyage och läser Trendi som inhandlades för att den endast kostade 3,50 och hade fina pastelliga jeansbilder i sig. Det äro provvecka och one down five to go är ställningen nu. Blä, inge har jag läst idag, men å andra sidan så är det moddatextkompetens imorgon så det borde nog gå ändå. Klarar jag provveckorna med livet i behåll lovar jag att bloggen blir un peu roligare sedan.
Nu ska jag göra något fint utav plastpärlor, ha den bästa utav tisdagkvällar, kära ni.


Mitt Voyage-te tar mig hit. Till Marocko och sand som fortfarande är varm fastän det är mittinatten.

Du är vacker som snö



Så fint det är där ute nu. Så otroligt fint.
Nu ska vi laga pizza med mamma och sen blir det film. Urskönt med veckoslut, fast det är en massa jag borde göra. Två provveckor ligger framför mig, tur så blir det sportlov sedan och miniresa till Stockholm med Petra! Hade bra, fina.

Jo, det var en sak till. Bloggvärlden är full med komplimanger, flott som smör, söt som socker. Jag vill komma med en ny. Vacker som snö. Det är ungefär så vackert som det kan bli.

Mannaminnen

Åh. Den längsta skolveckan i mannaminne har kommit till sin ända och det är FREDAG! Jag har nyss kommit hem efter en helkväll hos famo. Jag är glad. Nu te och film och bästabästa fredag!

Igår spikade jag upp lite nya ramar på fotoväggen, inga fotografier i dem än, men de ska fyllas fortfort.
Ha en underbar fredagkväll!

Fredag!

Motsatsen till måndag är fredag. Så är det bara. Idag är det fredag och det finns inge bättre.

Morfars gamla slipsar

Efter femttielva sömmar, ett trettiotal slipsar och två gigantiska knappar blev den äntligen klar. Slipsklänningen! Den fick åka på idag igen då det var möte på tidningen. Fina komplimanger fick jag för den, till och med gubbarna på redaktionen som hade näsan fast i dataskärmarna blev imponerade! Det var ganska kul.

Jag drog igång en artikel-gallup-fakta-grej om feminism som ska publiceras nästa veckas fredag för den som är intresserad och har möjlighet att läsa. Det är kul för nu får jag igen nånting att skriva på och jobba med!

Såhär såg jag ut idag, dock lite mer påpälsad utomhus eftersom termometern visade -12 grader!

Nytt ormbälte från loppis!

RSS 2.0