Hemma igen

Nu är jag hemma igen och det har aldrig varit konstigare. Det är egentligen det enda vettiga jag har att skriva, nu sitter jag här och tittar på bilder och skrattar och minns. De obeskrivbara tre veckorna i Frankrike är slut.


Jag och Petra och hela resan.

Nu ska jag åter till stugan på kvällen, kanske jag hinner blogga innan dess men oberoende så fortsätter jag denna usla sommaruppdatering som de flesta andra. Sommar är sommar ju. Sen när skolan börjar, då ni!

Fem minuter och en hel evighet

Nu ar vi har borta och inga prickiga bokstaver finnes det pa tangenterna. Trott som fan ar man hela tiden och man ar always going going going pa aktivitet efter program efter skola efter stranden och skrattar at allt for man klarar inte av tankerbetet for nagot annat. Och det ar bara sa bast helahela tiden avenom det inte ar det och man nastan vill hem sa ar det anda bara sa bast. Hur mycket nanting an skiter sig sa ar jag ju med min basta van pa rivieran, ser medelhavet fran mitt sovrumsfonster och da maste man ju bara alska allttihopa. Jag har en fraken pa lappen och utanfor cafet sitter en gammal man och roker pipa. Idag ar det quatorze juillet och fest med fyrverkerier blir det pa kvallen. Nu har det gatt halva tiden och det kanns som fem minuter och en hel evighet. Allt ar helt fantastiskt och det finns inga ord for nanting, efter nagra dagar kanns det som man bott har alltid. Jag alskar det.

Stugliv

Lite bilder från de veckor jag varit på stugan.
Nu blir de nog inge bloggande mer. Tack och adjö och vi ses om tre veckor and that's all folks!

PANIK

panikpanikpanikpanikpanikpanik. på ett bra sätt. jag vill skratta och skrika och hoppa barfota och jämfota och på ena foten och orsaka mig själv tre hjärtattacker. jag är ganska så säker på att petra har det likadant. vi kommer att ringas varannan minut hela natten. typ.

tre veckor i france tillsammans!

om 14 timmar.

panik.

Flashback

Jag tänkte ge några New York-bilder en chans innan det är all about France. Här kommer en hög med bilder jag tycker om.


På Broadway stod jag mestadels med gapande mun och bara tittade, så bilden får tala för sig själv.


Little Italy med sin julgransbelysning och Empire State Building i bakgrunden.

Gula taxin och 20 polisbilar i rad, det blir väl inte mer New York än så?


Fantastisk lobby på hotellet (men inte så hemskt fantastiska rum...).

Tittar neråt från Empire State Building.

Tittar uppåt från Bryant Park.

Musicals!

South Street Seaport.

Mitt lilla (stora) triangelhus (riktigt namn: The Flatiron building).


New York, New York.

RSS 2.0