lilla my out of control

bilder stulna från facebook
det var halloween och jag var lilla my, en lilla my som plötsligt bara fick mer och mer och galnare och galnare smink i ansiktet. lilla my out of control! en bra lördag, fast jag använde lite onödigt mycket pengar och skulle nog ha kunnat komma hem nån timme tidigare. men i bästa sällskapet befann vi oss hela natten, även den extra vintertidstimmen vi fick till godo. jag har så fina människor runt mig! det känns bra. och imorgon ska jag tillbaka på jobb efter ett alltför kort höstlov, så låt oss nu börja längtandet efter det långalånga jullovet och en resa till södern. halleluja!

p.s. tack för att ni protesterar då jag skriver att jag inte vet om jag vill ha bloggen kvar. också det känns bra i magen.

zzZzZZz

jag har haft ett så fint och galet veckoslut åter igen. är helt slut nu och ska krypa i säng och njuta av stora dynor och varma täcken så länge jag hinner innan jag slocknar. funderar på vad som är vitsen med min blogg och om den överhuvudtaget ska finnas kvar mer. tål att tänka på ett slag. nu ska jag sova i alla fall, gonatt på er!

raughhh

har suttit sex timmar på fortbildning på skolan efter tre och en halvtimme nattsömn på grund av bevakning av heavyweekend. försöker skriva recensionen nu men det säger inte ett pip i hjärnan. borde kanske sova istället en stund.

måndag sol kanerva

det gångna veckoslutet kändes ungefär två veckor långt och var mer utmattande än en hel arbetsvecka tillsammans. idag blir jag glad av solen, av jensen, av att titta på någon film och av att inte ha något att måsta göra. kanerva står för dagens soundtrack. jag älskar hennes röst och alla låtar jag hört, det är så bra. såg henne spela på lördag, recensionen kommer i tisdagens borgåblad.

lyssna lyssna lyssna här


ingenting och allt

bilderna har jag tagit med ipaden på kitö i augusti. åh. fick ett litet sting av sommarlängt. men mest är det faktiskt hemskt roligt med höst. det känns bra att ha fullt upp, förhör att skriva och prov att gå igenom och timmar att planera, att gå på zumba och att träffa kompisar, se bästa jens var och varannan dag, få nya keikkan att skriva för borgåbladet och hela alltihopa. det rullar på hemskt bra för tillfället det här lilla livet. har haft en bra vecka och ser fram emot veckoslutet, att se och ha roligt med filurer som alldeles för sällan befinner sig på kramavstånd. ha det så fint!

--> kristinestad

sitter i bilen, åter på väg upp till pampas, till pappas faster. vikarierade idag åttors engelska, fredagens sista lektioner, och skrattade massor, åt mig själv och åt dom. hade finaste kvällen igår och solen skiner och så är det ju fredag. hoppas ni har det bra ni med! 

hon den där i jeppis


always laugh with your heart står det på en kylskåpsdörr i jeppis. feel positive and anything happens står det där brevid. do it, be brilliant, och en massa annat fint står det skrivet med magneter på den dörren. och jag känner ingen som mandi som lever och andas dessa motton och är så underbart bra på det.

@kvs

sitter och övervakar några tjejer som skriver matteprovet de missade på fredagen. funderar på vilket fint veckoslut det var i jakobstad, hur bra det kändes att cykla runt i stan med bästa mandi. jag funderar på vilken fin kille det var som lämnade mig på tågstationen tidigt lördagmorgon och hämtade mig därifrån sent söndagkväll. jag funderar på recensionen jag skrev som jag är ganska nöjd med, och på hur den och bilderna ser ut i tidningen imorgon. jag funderar på att allt är ganska bra trots duggregn och måndag.

RSS 2.0