Mitt år 2008

Januari


I januari var jag glad! Jag bloggande inte så mycket och tog få outfitbilder.

Februari


I februari köpte jag gula strumpbyxor som hette Happy Mango!

Och fick ett underbart vändagskort på vändagen.

Mars


I mars var jag i Marocko! Det var småunderbart.

April


I april blev det vår, vi picknickade med Petra och försökte plocka ner moln från himlen.

Maj


Första maj är min födelsedag och vi firade himla fint på Sveaborg!

Jag fixade min fotovägg och skrev en massa långa inlägg på bloggen.

Jag gick ut nian i fin frisyr, först var jag ledsen men sedan bara glad över att slippa alltihop. Sommar!

Juni


I juni blev det sommar.

Vi styrde kosan till det stora, förunderliga landet i väst. Åh, New York, New York!


Resten av juni var jag på stugan så mycket som möjligt, räddade fågelungar och sånt.

Jag hittade ett häfte jag gjort för snart nio år sedan, redan då visste jag vad som var viktigt.

Jag kalasade i blått från NY!

Juli

Nästan hela juli var jag i Frankrike med världens bästa vän! Och det finns inga ord, bara tusen bilder.

Augusti


I augusti började jag skriva på tidningen och började på ettan i gymnasiet.

September


I september postade jag en massa outfits! Jag hade mycket inspiration, skrev ofta i tidningen och sydde mycket.

Oktober


I oktober var det såntdär underbart höstväder ibland.

Jag fortsatte knäppa outfitbilder...

...och så blev det en himla fin lång weekend i London! Mycket 2handshopping.

November


I november färgade jag håret rött igen och gick mycket på loppis.

Det snöade en massa underbar snö som försvann lika snabbt som den kommit.

December


I december var jag färggrann, som alltid!

Jag bakade pepparkakshus för första gången i mitt liv, och firade mysig jul.Nu när de första raketerna börjar smälla där ute och den sista dagen av år 2008 snart lider mot sitt slut känns det ganska bra. Det har varit ett bra år. Jag firar nyår hemma med familjen, med god mat, någon bra film och lite raketskjutning med lillebror. Förra året väntade jag in tolvslaget i min pisaraklänning på fin fest. Lika bra alternativ båda två. Jag hoppas ni har kul, var ni än är och vad ni än gör denna nyårsnatt. Gott nytt år 2009!

Plätthjärta

Så skönt det är med jul och att inte måsta göra någonting alls om man inte vill. Mest har jag sytt under dagarna efter jul, en hel klänning faktiskt. Bestående av ungefär trettio bitar. Nämligen trettio slipsar! Bild får ni imorgon.
Igår hade jag på min slipsklänning då jag och Petra var i stan. Shopping föjdes av lite 2hand som följdes av lite mer shopping som föjdes av bio som följdes av glass mitt i natten på mäkken som följdes av att somna helt försent som följdes av plättar till morgonmål sisådär fyratiden på eftermiddagen idag. Två helfina dagar.


GOD JUL

Hoppas ni alla får en riktigt mysig, underbar julafton. God Jul!

bang bang orangutang

Det är inte roligt att vara sjuk på julen.
Här får ni lite bilder.


Precis för ett år sedan postade jag julbilder på bloggen. Precis som idag. Och precis som idag tänkte jag även då att julgransdoft är det bästa. Det är konstigt att scrolla bakåt i bloggen. Snabbspolning av livet.

ojoj

Nu är det jullov. Jag är sjuk. Det går alltid så på julen. Varför? Fast när jag tänker på saken, yllesockor, choklad, mysiga kläder, ljus, te, glögg, mera choklad, nötter... Det är nog helt okej att vara sjuk i alla fall. Bara det går över före julafton så!
Nu ligger alla klapparna i en stor korg. Idag tar vi in julgran och sen får klapparna ligga under den. Det är nog ganska bra med jul ibland.

Det är jullov. Jullov. JUL-lov. Jul-LOV. Jullov.

två dar kvar

Åh! Vad mycket det är att göra hela tiden. På måndag var jag ute och åt med redaktionen, igår var jag hos famo hela eftermiddagen och hjälpte med lite allt möjligt, idag har jag en massa läxor, imorgon ska jag åka och köpa de sista julklapparna... Men roligt är det ju samtidigt, förstås! När jag tänker på att det bara är två dagar till jullov känns inget stressigt mer.
Jag har kommit på bra julklappsidéer och hunnit fixa och skaffa en massa redan, och nu hoppas jag att jag får det sista imorgon. Det är ju alltid på samma sätt, det är roligare att ge än att få. Det är ju så. Roligast är det när man kommer på något riktigt jättebra att ge! Julafton om en vecka. Julfest på lördag!
Det är den mörkaste tiden på året nu, inte mycket outfitbilder med andra ord. Men det kommer igen, i alla fall måste det bli en bild på julfestklädsel!
Nu har jag gått ett halvt år i gymnasiet. Känns helt konstigt. Vart försvann den tiden liksom?
Jag hoppas att ni har en skön onsdagkväll!

(p.s. Till Jennie: Vad glad jag blev när du lämnade en kommentar, det är så roligt att höra om man råkar ha bott på samma ställen utomlands! Jag bodde i Antibes, skolan jag gick i var i JLP. Vi var tre veckor där i juli, jag och en kompis :). Så underbart ställe, saknar det varje gång jag tänker på sommaren där! Vad studerade du i Frankrike? God jul på dig med!)

måsta nypa sig i armen

Idag är det fredag. Nu är det blott en vecka till jullov. Fint va?

pepparkakshusbak

På veckoslutet bakade jag pepparkakshus. Efter sex timmars hårt arbete hade jag byggt klart och huset ser ut såhär!


extended version

Idag borde ju färgerna vara blå och vit men jag kör lite extended version!


Kjolen kostade 2,90 i HM, superkort från början, men så sydde jag dit det rutiga tyget. Nu är den både längre och finare!
Ikväll ska jag baka pepparkakshus och titta på självständighetsbalen på tv. Mys.
Jag hatar att det ser ut som sommar på bilden och att jag inte fryser ihjäl med bara t-skjorta då jag fotar outfits ute. Det är ju sjätte december! Snön får vara vänlig och infinna sig innan jul annars blir jag förbannad.


För mycket snö eller brist på det samma

Min blogg känns lite insnöad. Mitt klädskåp känns insnöat. Allt känns insnöat. Allt utom det ända stället som borde vara insnöat-utomhus. Där är det mörkt dygnet runt, slask, rått, blåsigt och absolut ingen snö. Dessutom, eftersom jag aldrig är hemma under de ynka två minuter per dag som det är ljust den här tiden på året i det här landet, är det omöjligt att knäppa några bilder på outfits. Jag lovar förbättring under veckoslutet.
För att lyfta mitt insnöade humör har jag pyntat. Sytt lite granna. Skrivit artikel, den kommer imorgon. Skrivit en kolumn har jag också för den delen, den kommer nästa vecka. Idag tänker jag paketera de första julklapparna och på veckoslutet vill jag baka pepparkakshus. Jula mig lite.

Jag konstaterar

Jag har ätit en hel massa pepparkaksdeg och mår lite illa. I fönstret hänger julstjärna och jag har handlat julklappar idag. Självständighetsdagen är på lördag. Det kommer julkalendrar på tv. Julmusik spelades idag i bussen då jag åkte hem.
Det verkar bli jul i år igen trots allt.

RSS 2.0