hit and run

inga ord ingen ork och ingen vilja att skriva för tillfället

har du lust så kan du följa min hjärnverksamhet här

intevarmt.tumblr.com


kanske våren hämtar större bloggiver med sig

plopp

när jag var liten och ibland, väldigt sällan, måste gå de där fyra kilometrarna hem från skolan lekte jag alltid samma tankelek med mig själv. det kändes som en evigt lång väg från skolans svängdörr till trappan hemma och varje gång jag då gick ner för den där första backen funderade jag att tänk om jag redan skulle vara vid grannens postlåda. jag tänkte att tänk om jag bara kunde förflytta mig dit nu plopp sådär bara. men sedan började jag tänka på allt möjligt annat och satte ena foten framför den andra och innan jag visste ordet av så stack redan den där röda postlådan upp ur en snöhög. och sedan var det en hemskt liten bit kvar att gå. på något sätt gick det alltid hemskt snabbt, då det där med ena foten framför den andra började rulla på av sig själv.

nu ska jag ta en kopp kaffe i väntan på att det där rullandet sätter igång.

så var det söndag återmer nytt i blått o vitt

ni vet den där lilla bollen av hur-ska-det-nu-riktigt-gå-med-det-här-livet som allt som oftast ligger någonstans i magtrakten. ibland är den större och ibland pyttepytteliten. det finns två väldigt bra botemedel. det första är mamma och en kopp te. det andra heter harry potter. ju fler ord jag läser, desto längre bort från verkligheten kommer jag. på ett bra sätt.

converse ♥ marimekko

voilà, mitt bästa skoköp någonsin. inte ett enda par högklackade kan slå converse med marimekkoblommor. inte ett enda. nu vet jag vad jag har på mig från att sista snön smultit till att första snön faller. ytlig kärlek höjd till skyarna.

thank you tumblr for being the closest representation of what is actually going on in my head at any given time


man måste älska tumblr för att man kan förlora sig i bild efter bild efter bild bara att scrolla och småle och drömma sig bort och tänka att så här är det påriktigt, riktigt påriktigt. ny favorit  http://murderandburyit.tumblr.com/ alla bilder stulna därifrån. ackompanjerat av fantastisk musik och det blir nästan inte bättre än såhär.

RSS 2.0