HAIRSPRAY the second time around

Idag såg jag Hairspray, pånytt, med en annan kompis. Den var fortfarande super! Vet inte varför jag tycker så mycket om den.. sångerna är i alla fall bäst, skulle vilja ha skivan om de kommit ut med en sådan? Vi hade iaf superroligt!!
Månen är alldeles underbar, stor, röd och lågt nere på himlen. Jag undrar vad det är som gör att den ibland är sån.

image89

L'amour À La Française

image80

image81

När det är grått och svart och vattnet öser ner där ute, längtar jag till ett varmare land. Dehär bilderna är tagna i Frankrike sommaren -06 och åå vad jag saknar det. Har tänkt på ett utbytesår till Frankrike, vem vet.
Tillsammans dethär veckoslutet har jag tjänat 75 euro. Inte illa. Suttit barnvakt från 9-15 både på lördag och på söndag, och det är absolut värt det, så gulliga ungar.
Nu ska jag äta och sen ska jag planera mina kläder för imorgon, kanske det blir en outfit-bild idag ännu. Ha en trevlig kväll allihopa!

Fredag kväll framför brasan

image78

Det är rolit att sitta och titta på elden, det är så fint. Det blir fint på foto oxå. Ååh, det är så skönt med freda att det inte är klokt. Imorgon och på söndag har jag barnvaktsjobb på dagen vilket egentligen ska bli helt rolit. Idag var jag så tråkig att det blir ingen outfit-bild. Igår betalade jag min språkresreservationsräkning. För nästa sommar. Jag ska åka till Frankrike med en kompis. Det blir så bäst att det inte är klokt. Det här blev ett ganska o-ihophängande inlägg. Jaa jaa, nu ska jag titta på Frère des ours, som pappa hämtade från Paris i veckan. Den är tillräckligt enkelt för att jag ska förstå lite och kanske förbättra min franska ;)

image79

Gårdagens inköp

image77

En klänning från H&M på -50%! Väskan är vintage, mormors från 50-talet.

Too much of everything is wonderful

image76

Fin va? Som en tårtbit. Har gjort den själv. Finns en underbar hobbyaffär bakom Kampen i Helsingfors, använde ungefär två timmar där förra lördagen. Har gjort örhängen själv oxå, de är så rolit!

HAIRSPRAY

Såg filmen på bio igår och jag loveloveloved it! 60-talet, musiken, klänningarna, John Travolta som Tracey's mamma.. Ååå vad bra, jag skrattade säkert högst av alla :'DD.

image70

image71

image72

image73

Good morning Baltimore
Every day's like an open door
Every night is a fantasy
Every sound's like a symphony

Oh, oh, oh
Look at my hair
What "do" can compare with mine today?
Oh, oh, oh,
I've got my hairspray and radio
I'm ready to go !

tjohoooo ^____^

allt e bra.

idag är allt bra, gårdagens humör som bortblåst. spelade i skolan korislag och det gick superbra! lalalal jesjess.
det är mycket länge sen jag tagit några outfitbilder men jag har inte haft lust, och under praon hade ja ju hela tiden bara tråk-tråkiga kläder. ja lovar, det kommer snart.

jaajaa. det var en bra dag idag.

tack och hej

allt är skit.

väder, humör, händelser.
allt är skit.

Asiasta kissaan

Tänkte be om ursäkt för dålig uppdatering men sen tänkte jag att det är ju inte så många som läser det här iaf så det verkar ju lite onödigt. Alltså asiasta kissaan (="från saken till katten" på finska, ett nyt uttryck som jag lärde mig igår), min andra vecka på Stokis var super! Jag hade massor roligare än första veckan, det var mycket roligare personal och alla var helt supertrevliga. Jag hade något att göra hela tiden och det kändes som om jag gjorde någon nytta. Jag fick en chokladask när jag slutade, och sommarjobb för nästa sommar! Hur bra är inte det. Påtal om jobb så idag har jag suttit barnvakt och likaså på tisdag kväll, denna vecka har jag tjänat 50 euro. Inte illa.
Nästa sommar åker jag med bästis P till Frankrike, på språkresa, och jag kan inte vänta. Har 1000 euro ihop redan, men en till tusenlapp fattas ännu. Fast tusenlapp, de kanske man inte kan säga i Finland, de finns väl inte tusenlappar i euro :D. Ja men ändå. Därför bir det suttet ganska mycke barnvakt och gjort andra jobb för att spara ihop pengarna. Åå det ska bli så helt fullständigt bäst! Jag hade superrolit förra sommaren i England och då åkte jag ensam utan att känna nån alls så nu när vi åker tillsammans... watch out Juan-les-Pins!

Sen vet jag inte vad jag ska skriva om Jokela-händelsen. Fullständigt ofattbart. I Norden, i FINLAND, jag förstår inte. There are no words.

image67

"to do whatever flowers do in a situation like this"  - charlotte i satc

KILLER QUEEN

image65

Ååh! Konserten var super. Fast det är ju förstås inte samma sak som Queen påriktigt men det var jätteroligt iaf. Har vaknat tolv idag, det blev ganska sent igår kväll. Det här veckoslutet har jag bestämt mig att rummet ska bli färdigt, jag ska orka fixa alla saker och städa klart. Sen ska jag ha housewarming-party för mina kompisar. Vet ej om det heter så men iaf. Det blir kul.
Första praoveckan har varit helt okej, det är nog lite si som så jobb, jag tror andra veckan blir långtråkig. Men men, det ser ju bra ut på cv att man jobbat på Stockamann.
Jag vet inte vad det är som gör att vi alltid har så roligt med P, vi passar så bra ihop bara. Ååh, det var så superkväll igår! 8D
This is one happy redhead.


RSS 2.0