länkkärlek

i samma takt som mitt bloggande gick från aktivt till sporadiskt till icke-existerande försvann även mitt intresse för att leta efter nya, inspirerande bloggar. jag tycker mycket om att läsa vänners och bekantas bloggar, då har jag ett litet hum om vad som händer och sker trots att man kanske inte ses eller hör av sig så ofta. resten av min favoritblogglista är dock gammal, bloggar jag kollat och läst i evigheter, men tröttnat på eller kanske bara skulle behöva varva med något nytt. så: jag skulle bli väldigt glad om ni har lust att lämna en kommentar med någon blogg ni tycker om och läser ofta? väldigt gärna klädinspis, pysselinspis, skrivinspis eller vad som helst lite ditåt. eller något helt annat! nu vet ni.

årsmodell -09

när jag bläddrade tillbaka i bloggen fastnade jag vid kata för tre år sedan, slutet av -09. vart i all världen har jag lämnat den här delen av mig? den här kukkuga, färggranna, ingen-skillnad-vad-någon-tycker-delen av mig. det här jaget kunde sitta i flera timmar och sy kjol efter kjol efter kjol bara för att märka att klockan är mitt i natten. kata09 satt mycket tid på kläder och utseende, men på ett bra sätt, för att hon genuint tyckte att det var roligt. en massa outfitfoton, mer eller mindre lyckade balkong-photoshoots och mycket blogg. jag saknar gröna naglar, turkos eyeliner, ljusröd ögonskugga. inte alltid så lyckat kanske, men allt skulle testas! den här kata blev nog kvar i frankrike, eller så försvann hon på vägen dit. det var åtminstone en annan version av mig som kom tillbaka. lilla my-knåkan på huvudet sitter kvar men resten vet jag inte riktigt med. jag tror att jag behöver ta lite energi, inspiration och framförallt självsäkerhet av kata09 nu.

scroll

har nyss gått igenom hela min blogg. ändå från 2007 tills precis nu, och det är nog väldigt underligt. jag är glad över att jag skrivit så aktivt en tid, jag undrar över vart mitt kreativa yrande tagit vägen, det är tråkigt att jag tappat så många månader då jag inte haft lust att blogga. för så bra jag kommer ihåg allt det som finns nerskrivet! jag undrar över mitt självsäkra jag för ett par år sedan, vart försvann hon. en stor dos inspiration för att blogga mer fick jag åtminstone, nu är det bara att klura ut hur jag ska fixa med bilderna på en mac och så kan jag sätta igång.

västnyländskt äventyr

har nyss installerat mig i ekenäs för en vecka framåt. eller inte äns hela veckan, men till fredag i alla fall. planen är att sola och läsa och blogga lite och simma om det inte är jätteiskallt och skriva brev och träffa jensen min på kvällarna. har gått omkring på stan och tittat lite, varit till matbutiken, köpt en helsimppare och en jättevippig kjol på rea. tänkte gå till simhallen nu då det verkar som att solen inte orkar titta fram förrän kanske ikväll. fastnade igår framför en massa avsnitt av how i met your mother, varför har jag inte kollat på det förut? jättemysigt och skratta-högt-för-mig-själv-program. en annan sak jag gärna skulle lära mig under den här veckan då jag har tid är att fixa bilder på min mac, vilket är lättare sagt en gjort. så kan jag posta foton på bloggen igen. har också med min polaroid med ny film som heter instant, ska se hur bilderna blir med den. ha det fint, ring och underhåll mig om ni inte har annat att göra. puss!

RSS 2.0