länkkärlek

i samma takt som mitt bloggande gick från aktivt till sporadiskt till icke-existerande försvann även mitt intresse för att leta efter nya, inspirerande bloggar. jag tycker mycket om att läsa vänners och bekantas bloggar, då har jag ett litet hum om vad som händer och sker trots att man kanske inte ses eller hör av sig så ofta. resten av min favoritblogglista är dock gammal, bloggar jag kollat och läst i evigheter, men tröttnat på eller kanske bara skulle behöva varva med något nytt. så: jag skulle bli väldigt glad om ni har lust att lämna en kommentar med någon blogg ni tycker om och läser ofta? väldigt gärna klädinspis, pysselinspis, skrivinspis eller vad som helst lite ditåt. eller något helt annat! nu vet ni.

Kommentarer
Postat av: oliven

ja tycker om att gå in på bloglovin och kolla igenom typ populära bloggar eller bara browsa igenom olika kategorier och länder. ibland kan man hitta någo jätte bra att börja följa med, men ibland e de bara overrated shit... Det är ju värt att försöka iaf :) kram

2012-07-13 @ 07:57:44
Postat av: stefanie

din blogg är det åtminstone kul att läsa fortfarande alltid då du skriver! saknar dig, sku vara kul att ses nån gång! Kram :)

2012-07-13 @ 12:26:31
URL: http://ochhurgickdetsen.blogspot.com
Postat av: mandi

jag kan uppdatera lite på fb listan! :)

2012-07-13 @ 19:21:43
Postat av: H

Du har inte The cherry blossom girl i listan? Om du inte kollat henne, gör det. Fransk perfektion (oh wow but fuck you feelis) men ibland känns det rätt o de kan inte hjälpas att hon har snyggaste kläderna o bilderna.



Här är en annan blogg som jag följt en tid, den är just pysslig o inspis o trevlig: http://annikabackstrom.blogspot.fi/



Här är en annan som är designerstuderande i Åbo så det e jännä, har bongat några riktigt intressanta arbeten hon bloggat om: http://petronellanatalie.blogspot.fi/ Nu håller hon på med en introduktion genom bilder så de e kul att följa med



Sen en finlandssvensk (tölö gymnasium) som på sitt vis har en ganska så perfekt blogg: sunshineinnorth.blogspot.com (outfits, installationer, foton, mest yta alltså)



O sen tycker jag mycket om spicegirl (http://spicegirl.ratata.fi/) också ifall du missat henne.



Det var dom få tipsen jag hade att ge.



2012-07-16 @ 20:13:26
URL: http://krusbarochkatter.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0