hei tyttö, saanxmä kipelöidä sun kassia?

jag är så sorgligt dålig på att hålla kameran rak, det får jag även höra på en filmsnutt ifrån fredan med tjejerna och det är så sant, så sant. ni vet hur film ofta blir roligare när man sätter musik till? men denna, den skulle verkligen ha klarat sig bra utan. här kommer en skakig, svart långfilm om en kväll förra veckan. en kväll och en natt som var så varm att det ända man behövde var kjol och t-skjorta, rosévin ur ljusröd pafflåda och en liten men väldigt bra grupp av vackraste tjejerna. vi var inte i finland utan någonstans långt borta och samtidigt som stan var full med folk var vi de enda människorna i hela världen, så tycker jag det kändes. på ett så bra sätt.
(musiken är det vi lyssnade på hos ida, mgmt-time to pretend och the strokes-last nite, plus en liten snutt det som kom på cirkus när vi dansade ensamma i den tomma lokalen!)

vad tror ni, dags att säga godnatt? tänkte väl det.

Kommentarer
Postat av: hanna

hihi fiilis! voi vitsi att de måste va så mörkt! där e några kohtan som e heeelt bäst. :) ha du gjort den här filmen i windows movie maker? i såfall så går det ju att justera ljuset mot det ljusare lite grann i varje fall (effekten blir så klart lite grynigare men kanske det ändå skulle löna sig)? :)

2011-06-16 @ 08:53:43
Postat av: Ida

Helt bäst!!!

2011-06-16 @ 09:31:50
URL: http://tantbananberg.ratata.fi
Postat av: Ida

Alltså mäkkikohtan :D:D

2011-06-16 @ 09:36:47
URL: http://tantbananberg.ratata.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0