blandband


Idag har jag satt upp alla polaroidbilder jag tagit hittills. Tolv stycken alltså. Fint så!
Jag har lästlästläst engelska eftersom jag ska skriva två engelskaprov på måndagen och så har jag kommit på bra lösningar för inredning i mitt rum. Dessutom tittade jag minifilmen Ett liv som gris och mådde illa och kände mig otroligt hjälplös. Jag kan inte förstå hur någon människa kan klara av att behandla levande varelser så.


Kommentarer
Postat av: laura

åh herregud :o jag såg den där filmen och fyfan va hemst. jag visste ju att djur behandlas fel(en orsak till varför jag slutade äta kött) men jag har aldrig sett själv hur det ser ut pårikitgt. allt det där är så motbjudande och omänskligt att man börjar må illa. tänk att nån kan gå in varje dag och se allt lidande och inte ens känna lite skyldighet för hur hon/han låter sina grisar leva. helt sjukt.

2009-11-28 @ 12:50:52
URL: http://lauralindh.blogg.se/
Postat av: mandi

Joo jag hörde när mamma tala i i telefonen med din mamma. MEn helt jätte roligt! DEt blir nog helt super. och helt jätte fint med polaroidbilderna! Fundera faktiskt tidigare idag att jag borde hänga upp mina med pappersknipor, men var? KRam vi hörs<3

2009-11-28 @ 15:55:47
URL: http://sistamalova.blogg.se/
Postat av: Ida

Fy för filmen! Har alltid undvikit kött, och varit vege tidigare i 4 år, men nu blev ja de igen! altså usch, jag fick mardrömmar och jättedåligt samvete!

2009-11-30 @ 17:01:29
URL: http://yumyum.papper.fi
Postat av: mandi

Huihuihui, detdär var det värsta jag någonsin sett! usch, det går riktigt rysningatr av äckel bara. att folk bara låter det vara och tillfogar så mycket skada just p´ga av att de inte gör någonting. Inget samvete alls! Jag kan bara tänka mig att det finns precis likadana fall i finland också. USCH! tur att jag inte ätit gris på flera år.

2009-12-02 @ 18:55:35
URL: http://sistamalova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0