Exclamation point !

Nu är jag tillbaks, och det känns lika konstigt som alltid att komma hem igen. Manhattan var otroligt. Vi såg och besökte alla "måsten", gick på musikaler, åt massor med god mat, köpte så mycket kläder att kapsäcken knappt gick fast och njöt av 40 graders fuktig hetta, tornadovindar, ösregn och åska. Vädret var verkligen i en klass för sig.

Första dagen, Empire State Building och min nya enbenta vän.


Kommentarer
Postat av: Tessu

Vitsi de e kiva att du e hemma igen!!! HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA ses imo!

2008-06-12 @ 20:05:28
Postat av: mandi

oioi, lite det låter härligt. Vart är andra benet? :o :DDDDDD hei pappa säger att pleur betyder regn men sen undra han om det också kan betyda tår? Jag hoppas att det betyder tår så att jag kan skratta åt honom :D nu kommer det väl mera bilder att njuta av? ;)

2008-06-12 @ 20:36:25
URL: http://amandabieber.blogg.se/
Postat av: Nanó

Åh, härligt att du är hemma. MERA BILDER! :D



Angående ung nu, dom kommer att sluta anställa ungdomar till sidorna. jag är inte helt 100 på hur det kommer att funka nu, men det är typ att olika skolor i stället ska ta hand om det... Det verkar inte särskilt lovande. Jag tycker definitivt dom borde fortsätta med att anställa ungdomsreportrar, det har ju varit så himla kul och nyttigt!

2008-06-13 @ 11:40:26
URL: http://getnanoismed.blogspot.com
Postat av: mandi

tack, vad bra! jo regn är fint, i bra mänger ;) joo, en valp. alltså det är så ljuvligt! jag hoppas så att det blir av att inte mamma sen efter resan sen meddelar att "nää hon vill inte ha" så var det förra gången :/ men ai vitsi det sku vara så härligt! (duvan ble helt o störa mig :'d månne den bara ha vikt upp ena bene? ja vet inte ännu. Jag laga dessutom att man inte får publicera mitt namn så jag kan inte se på hemsidorna, men hoppas! slapp du? :D

2008-06-13 @ 12:05:02
URL: http://amandabieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0