Guide till ett finfint veckoslut

Fredagen fixar man helt ledig. Då går man ut och krattar, kollar på rönnbären som ploppat upp från ingenstans och gör ingenting speciellt. Man kollar på film, myser i yllesockor, dricker en liter te.

På kvällen äter man en massa mandariner.

Och läser en massa tidningar.

På lördagen vaknar man sent och ser en annons i tidningen som påminner en om att det är Fashion&Beauty-mässa i Mässcentret.

Då klär man sig såhär och tar med mamma till mässan!

Väl på mässan går man förbi en monter med märket Ugg Australia. Man kärar ner sig i ett par skor man funderat länge på att köpa. Och så köper man dem!

När man kommer hem äter man svindyr och underbar Ben&Jerry-glass. Man funderar lite över varför smaken ska heta "New York super mix swirl chunk fudge brownie" då den kunde stavas "choklad". Då man ätit klart skriver man lite på sin artikel.

På kvällen tittar man ut genom fönstret och blir glad för att det ser ut lite såhär.

På söndagmorgon blir man inspirerad för att rota lite bland fotona. Då man kollar igenom New York-resans bilder kommer man på att man vill göra en scrapbook av dem. Sagt och gjort, efter ett par timmar är 150 väl valda bilder skickade via nätet till framkallning.

Senare på dagen kikar man in i klädskåpet och funderar över vilka klänningar som ska få följa med till London. Man packar och stryker och viker lite granna.

Sen printar man en massa skattkartor som har rubriken Google map. Där det röda krysset finns på kartan är skatten i verkligheten Portobello Road, Beyond Retro eller något annat fint ställe man vill hitta till i London. När man printat klart stoppar man in skattkartorna i London-mappen.

Då hittar man Marimekkos fina höst/vinter-katalog och börjar bläddra i den. Man blir glad och inspirerad av fina kläder och glada miner.

När det börjar skymma ute kokar man en hel massa te igen och ser fram emot en mysig söndagkväll.




Såhär gjorde jag, hur gjorde ni?

Kommentarer
Postat av: Little Peaché

Sv: åh tack hjärtat!

Och vilket kärt inlägg du skrivit!

Vad är det för artikel du skriver? Är du journalist?



Stor kram på dig

2008-10-13 @ 10:45:09
URL: http://littlepeache.webblogg.se/
Postat av: mandi

ohh det lät som en härlig dag. Jag tycker det är så rolgit att läsa din blogg när du är så kreativ! Ha det så kul i London ;)

2008-10-13 @ 16:41:46
Postat av: kajsa

Fino. Din klänning är u.n.d.e.r.b.a.r.

2008-10-13 @ 18:03:52
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: Little Peaché

Sv: wow vad häftigt! Jag hade så otroligt gärna fått skriva i en tidning jag med!

Du är störtcool!



Kram

2008-10-14 @ 11:02:23
URL: http://littlepeache.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0