Marocko

Åh. Så är man tillbaka igen. Brun och med några kilon mera på magen. Det konstigaste med att resa är att kunna ligga i sin egen säng på kvällen och tänka "i morse var jag i Afrika". Hur galet är inte det?
Det finns ett tusental bilder från Marocko, så det kommer att ta tid att gå igenom dem. Många inlägg med bilder därifrån kommer. Det första är det här.
image373
En bild som är hela resan. Simma, sola, läsa, sova, njuuuuuuuuuuuuuuuuuuta.
image374
image375
Frukost. Visst ser det ut som ur någon reklam? Det är det inte. Det är verklighet. Eller var. Skyller extrakilona på chokladbrödet!
image376
image377
Behövs inga ord.
image378
Agadir sett högt, högt, högt uppifrån.
image380image381
En kamel på gården. Så där bara, hej kamel. Hur gullig är inte munnen!
image382
Papegojblomma!
image384
På kvällarna tändes facklor runt hotellet. De sprutade både vatten och eld på samma gång!

Det var en helt underbar resa. Vågar nästan påstå att det var den bästa hittills. Det var ju Afrika. Afrika. Det är på nåt sätt helt ofattbart. Det är lätt att tycka att hotellet var underbart, den milslånga sandstranden, solnedgången i havet. Men vad som också var underbart var människorna. Det är så annorlunda där, bara sex timmars flyg men som helt olika världar. När vi besökte souken (stor, verkligt stor, basar/marknad) fanns där genast en gubbe i kaftan som anställde sig själv som vår guide och visade oss runt hela souken. Såklart förde han oss till dom ståndena där hans vänner jobbade och där han skulle få nån provision, men i alla fall. Och souken sen, det var helt... igen ofattbart. Så annorlunda, men jag tror att jag tyckte om det. Bilder därifrån kommer också. Kort sammanfattning: Annorlunda, så helt eget, speciellt och fantastiskt. Afrika.


Kommentarer
Postat av: Tessu

Hejjj :) är så glad att ni är hemma igen! Voi vitsi bilderna är fantastiska och resan verkar ha gått så bra att jag blir riktigt avundsjuk :D:D När kom n i hem? På torsdag? Fredag? Vill höra allt!
Ha det bra!

2008-03-22 @ 07:57:59
URL: http://lumturi.blogg.se
Postat av: äppelblom

Härliga bilder! Speciellt matbilderna, blev riktig sugen på fruktsallad!

2008-03-22 @ 10:57:46
URL: http://www.appelblom-isabella.blogspot.com
Postat av: tessu

nix det var ingen sähly idag :D vad ska du göra imo? vi kanske kan träffas då? om vädret tillåter kan vi ju gå ut o gå fast. Haha jag har blivit ensam hemma den här kvällen-lämnad o lämnad, jag valde nog helt själv att bli hemma :) det är skönt fast det blir väl lite långtråkigt kanske :D

2008-03-22 @ 17:06:19
URL: http://lumturi.blogg.se
Postat av: Linnéa

åh, vilka underbara bilder!

2008-03-25 @ 09:10:25
URL: http://linneahansson.blogg.se
Postat av: noonisen

ALLA dina bilder e som från en reklam ! helt megabra.

2008-04-08 @ 16:19:29
URL: http://antoniawilhelmine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0