Oh, so good

Ibland är dagar perfekta. Som när man går i centrum och himlen är helt blå, man hittar en perfekt blommig kjol, går på bio och masar sig mot busstation med för mycket godis i magen. När solen håller på att gå ner, precis lika fint som i alla filmerna. När man vet att man har en bästa vän som alltid finns där, de perfekta dagarna och de inte så perfekta dagarna. När man känner att såhär borde livet alltid vara. När man inte kan sluta le och man bara måste njuta. Som idag. Idag var en perfekt dag.

Vad som gör allting ännu bättre är att det är min födelsedag på torsdag! Jag älskar känslan under Vappen, jag älskar att det är min födelsedag på första maj. Jag blir så glad att jag får gåshud när jag hör Vintern Rasat Ut och dricker mjöd för första gången. Jag älskar Vappen. Med stort V.

Tillsammans med bästaste Petra såg vi filmen Juno. Den var alldeles underbar. Så rolig och annorlunda och helt fantastisk. Jag tyckte massor om hur dom talade, hur allting inte var sådär puttenuttigt perfekt, hur en film för en gångs skull inte handlar om totalt stereotyp:iska personer, hur man använt fantasi i den här filmen. Texterna var underbara, musiken likaså, de gula shortsen, Junos sätt att tänka och vara. Filmen var speciell, en sån man kommer ihåg länge. Oh, so good.

image457

Kommentarer
Postat av: hanso

jag har också sett juno, och ja tyckte den va just kul :)

2008-04-26 @ 22:03:12
URL: http://hanso.blogg.se
Postat av: antonia

ja sku så villa se denhär !

2008-04-27 @ 14:13:14
URL: http://antoniawilhelmine.blogg.se
Postat av: antonia

hon ser just söpö ut !

2008-04-27 @ 14:13:40
URL: http://antoniawilhelmine.blogg.se
Postat av: äppelblom

Den är bäst!

2008-04-27 @ 20:43:52
URL: http://www.appelblom-isabella.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0